Безплатен курс по английски в Американския университет

Сподели във Facebook

Американският университет в Благоевград обучава по английски представители на медиите. Курсът е безплатен за всички журналисти. Финансира се от посолството на САЩ. Срокът за записване е до 30 ноември.

Започва в началото на следващата година. Формата на обучение ще е смесена, т.е. ще дава възможност на журналистите да изберат в началото дали да посещават курсовете на място или дистанционно. До момента подобни курсове са организирани в София и във Варна. Курсът е за журналисти с ниво на владеене на английски A2.2-B1.1 (ниско средно напреднали според Европейската езикова рамка) и е напълно безплатен. Курсът е насочен към представители от всички медии, както и към студенти по журналистика от 3-и и 4-и курс.

Програмата на обучението е фокусирана към надграждане на английските езикови умения на курсистите. Идеалната цел е след края на курса (80 учебни часа), журналистите да се чувстват достатъчно уверени в своите езикови умения, когато проверяват информация от чуждестранни източници. В курса ще бъде включена и лекция от виден журналист в България, последвана от сесия въпроси и отговори.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано