Богдан Боцев с откровение пред хората в Благоевградска област

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

"Благодаря на хората, че отново застават зад мен и оценявам всичките им препоръки. Най-важното нещо по време на срещите ни са разговорите в които обменяме идеи, дават се много разумни предложения и препоръки. Зная какви са конкретните проблеми във всяко населено място в Гоцеделчевско и в цялост в област Благоевград", заяви кандадат-депутатът от БСП Богдан Боцев.

"Скъпи приятели, симпатизанти и съмишленици, на 2 октомври ни предстоят избори от които наистина зависи бъдещето на страната ни. Не е нужно да ви убеждавам колко важен е гласът на всеки един от вас. Затова ви призовавам да не бъдете безразлични! Не си намирайте извинения и оправдания в изборния ден, а отделете няколко минути, за да дадете своя глас и да определите как ще продължи да се развива страната ни от тук нататък.
Заедно започнахме промяната преди няколко месеца. Изпълнихме някои от най-важните си обещания, но още много работа имаме да свършим! На всички е ясно, че безпринципни експерименти на хора попаднали случайно и за малко в политиката са абсолютно немислими. Нужни са сигурност, разумни решения, стабилност, нормалност и ясна визия за това, което трябва да се случи от тук нататък в страната ни. Дайте ни шанс да довършим това, което започнахме", оърна се с откровение пред избирателите Боцев, който е пети в листата. Той прозова за доверие към номер 28 в бюлетината.

"Ако в мое лице виждате вашия представител в парламента, на когото можете да поверите надеждите и очакванията си – подкрепете ме с преференция 105.
Познавате ме добре и знаете, че сме от един отбор – отборът на хората, които работят, борят се и побеждават", изтъкна Богдан Боцев, който вече беше депутат в две Народни събрания.

"Навсякъде хората искат сигурност и спокойствие, искат стабилност, по-високи доходи, работа и по-добри възможности. Ние, от БСП за България можем да направим нужното, за да се случи всичко това. Имаме ясна програма и конкретни решения. Имаме визия за всяко едно населено място, за отделните общини и области. Никоя друга партия няма толкова добре подготвена и разработена управленска програма. Готови сме да я реализираме, ако ни гласувате вашето доверие в неделя", обеща Богдан Боцев.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано