Бойко Борисов се гневи за Шиши и ДПС

Сподели във Facebook

Премиерът Бойко Борисов обяви, че оставките на министрите Младен Маринов, Емил Караниколов и Владислав Горанов са в неговия кабинет. Към момента те няма да се приемат, решиха по време на коалиционен съвет. Ще се чака резултата от вота на недоворение, депозиран от БСП.

Борисов изтъкна в извънедно включване какви огромни усилия са положили министърът на финансите Горанов, на МВР Маринов и министърът на икономиката Караниколов. По думите му, работата на тримата е изключителна и са допринесли наистина много за България.

Премиерът се разгневи, че пришиват министрите му към ДПС и Шиши. Кой е Шиши, избуха Борисов и нападна бившия правосъден министър, лидер на ДБ Христо Иванов.

"Тази евтина политика, която се прави в момента. Най-гротесkното е, че партия като БСП може да иска вот на недоверие. Като има видях мотивите - те са изсмукани от пръсти", заяви той.

"Предстоят много тежки месеци. Виждате и броят на починалите се вдига. България е единствената държава, която отрече пандемията COVID-19", каза Борисов.

Коалицията запазва своята стабилност и продължава мандата си до изборите през март догодина. Това заяви на брифинг лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Кадрови промени в кабинета ще се обсъждат след отхвърляне на вота на недоверие в парламента, обяви Симеонов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано