Един задържан и два затворени обекта в Кюстендилско

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Има арестуван по време на специализирана операция в Кюстендил, Дупница и други населени места в региона. Към момента не се съобщава името на вкарания в ареста на полицията в Дупница.

До настоящия момент са съставени общо 16 акта, информираха от полицейския пресцентър.

Проверени са 20 търговски обекта, за два от които е установено, че нямат разрешение за търговска дейност. В рамките на операцията се извършват и проверки от "Пътна полиция" - за неплатени глоби и нарушения. Няма установени нарушения по отношение на изборното законодателство.

Образувани са две преписки за нарушения, свързани с търговията с акцизни стоки, връчени са 12 предупредителни протокола за спазване на изборното законодателство.

Установено е и задържано лице, обявено за международно издирване от Интерпол – осъдителната му присъда е издадена в Турция за престъпление, свързано с наркотици. В рамките на операцията са проверени 84 автомобила и 104 водачи и пътници.

За установени нарушения по ЗДвП са издадени 11 фиша и 4 акта. Съставен е и 1 акт по ЗБДС. 

Полицаите проверяват масирано ромските квартали "Ценеви" и Каваклия". Както вече съобщихме, операцията се осъществява от сили на ОДМВР, РУ Кюстендил, РУ Дупница, ГД "Жандармерия", службата за специални тактически действия – Благоевград, Инспекцията по труда, БАБХ, НАП. Проверката ще продължи до края на деня, казаха от полицията.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано