Кметът на Благоевград назначи заместник по строителството

Сподели във Facebook

Кметът Илко Стоянов назначи бивш управител на ВиК-Благоевград за свой заместник.

Както подробно информирахме, Христо Дюлгеров е с ресор строителни дейности.

Дюлгеров е активист на НДСВ. Той оглавяваше водното дружество преди 14-15 години. Дюлгеров към момента има частен бизнес. Съпругата му Ева Дюлгерова е сред най-добрите проектанти на ВиК системи в региона.

По време управлението на Дюлгеров бяха подменени част от тръбите на централния водопровод в Благоевград. В района на плажа и закрития басейн, по настояване на Христо Дюлгеров и с подкрепата на общинския председател и тогава - Радослав Тасков, бяха сменени стоманените тръби със стъклопластови в този участък.

Случи се така, че десет години по-късно, Благоевград остана дълго време без вода, тъй като именно тези тръби аварираха. Против смяната им беше единствено строителният предприемач Петър Байкушев.

В екипа на Илко Стоянов влезе и Силвия Домозетска. Тя отговаря за медийното присъствие на Стоянов.

Еколожката Диана Стефанова също е в новия кметски екип. Предстоят промени в състава на кметските наместници в селата, каза Стоянов. Не посочи обаче конкретни имена. До дни ще има още един заместник-кмет, разкри Илко Стоянов.

Напиши коментар

Коментари

  1. ? -
    Домозетска дето осъди Общината-естествено нас за една кола пазена на паркинга при Кончето повече от година! Заслужава ли сега да я храним?!
  2. дада -
    Ще повярваме-тоя заместник е сектант, алооо оправете човеко! Сестра му се запези като живя на аванта в Дома за стари в Струмско.

Избрано