Издирват нагъл крадец в сградата на Община - Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Трети ден търсят безуспешно крадец в сградата на Общината в Благоевград. От фоайето на кметството е изчезнала кутия с дарени пари за лечението на благоевградчанина Петър Стоев.

Кутията е задигната под носа на общинските гардове и въпреки въведения строг пропускателен режим. От Общината са дали сигнал в полициятав понеделник. Разкрит извършител няма. Не се съобщава колко са откраднатите пари.

Независимо от конфузната ситуация, днес от Общината призоваха отново за парични дарения.

Петър Стоев е на 40 години и страда от онкологично заболяване, което е засегнало тазобедрената му кост и злокачественото образувание затруднява нормалното му придвижване. Тъй като такива операции не се извършват в България, се налага Петър да се оперира във Франция. Спешната операция и лечението му са на приблизителна стойност 30 000 лева, сума непосилна за него и семейството му. Затова неговата сестра Димитрина Вучкова започва кампания за набиране на тези средства.

Всеки, който иска да помогне на Петър, може да го направи чрез посочената по-долу сметка, както и чрез кутии за дарения, които са поставени в различни търговски обекти в Благоевград.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано