Израелците предпочитат Банско

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Израелски туристи щурмуват Банско през зимата. Вече са започнали и първите резервации за зимна ваканция, като най-предпочитана дестинация е курортът Банско. 

Веднага след края на летния сезон вече започнаха и първите резервации на израелски туристи за ски-ваканция у нас. За зимата най-голям интерес има към Банско, а някои от туроператорите вече са подписали договори и с другите два зимни курорта - Боровец и Пампорово.

Надяваме се зимния сезон да започне нормално, защото страната ви е привлекателна дестинация за хиляди израелски туристи. Тя е богата на природа и култура, а това докосва много израелското сърце", заяви посланикът на Израел Йорам Елрон, цитиран от БНТ. "Това, което поискаха от нас израелските туроператори им съдействахме договорите да бъдат подготвени, хотелите, цялата организация по отношение на зимния период - това нещо донякъде го приключихме, договорено е", коментира почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов.

Най-важното за израелските туристи е спазването на мерките за безопасност, както и да не бъдат поставяни под карантина, когато се приберат от България.

"Готови сме, подготвени сме зимата и се надяваме, че ще се работи. Както се работеше тук от края на август досега, може по същия начин да се работи и за зимния период", добавя Орлин Мандов.

Очаква се първите израелски туристи, които ще почиват тази зима у нас, да пристигнат още в началото на януари.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано