Калоян Ханджийски разкри провокатори на протестите в Благоевград

Сподели във Facebook

Лидерът на ДСБ в Благоевград и общински съветник, Калоян Ханджийски, призова за протести до оставка на правителството.

"Страхотно е да се усети чиста обществена енергия от свободни хора. Хора, желаещи да живеят в нормална държава. Аз съм тук като човек убеден в демократичните принципи и дълбоко вярвам, че именно протестът е точното място човек да изрази позиция и това да стане цивилизовано и честно пред очите на всички", публикува в социалната мрежа Калоян Ханджийски след снощния протест в Благоевград.

"Както често се случва в нашите ширини, има и недобронамерени - от желаещите да запазят властта, които искат да саботират процеса. И тук е мястото да го заявя, че аз няма да се откажа от принципите си! Някакви двама, трима или петима в голяма общност са зрънце. Да, зная, че злонамерените и тези, които намират оправдания да не идват на протестите ще ни ги "пришият", но бидейки свободни, т.е. демократични ние не можем да спрем никого да се изявява свободно на улицата", коментира Ханджийски.

"Затова, аз продължавам без значение какви и колко точно провокатори ще ни изпратят. Те ще се вклиняват, те ще са брутални и нецивилизовани, те ще се опитват да изглежда сякаш сме заедно. Ние трябва да запазим достойнство и да продължим. Щом го правят значи ги е страх... Близо сме. Аз няма да се откажа и ще бъда тук всеки ден... До ОСТАВКАТА... Всеки ден от 18.00 часа пред Областната администрация Благоевград. Бог с нас", призова лидерът на ДСБ Калоян Ханджийски.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано