Камбитов омерзен от ГЕРБ в ОбС-Благоевград

Сподели във Facebook

Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов разобличи съпартийците си в ГЕРБ и по-специално местните парламентаристи.

 Обвини ги в задкулисни и безпринципни договорки, като визира спасяването на предеседателя Андон Тодоров от предсрочно детрониране.

"Вчерашната сесия на Общински съвет е логичен резултат, еманация, на всичко, което се случваше през последните години. Резултат от безпринципните предизборни договорки, абсурдни политически коалиции, задкулисни предателства и от махленските пазарлъци в Общински съвет. Резултат от действията и поведението на хора, чиито лични амбиции и интереси са над всичко", коментира Атанас Камбитов, който поведе и битка за свалянето на кмета Румен Томов, незаличен в срок като едноличен търговец в ТР.

Камбитов публикува в профила си:

За тях целта оправдава средствата! Срамно и обидно! Срамно за ръководството на Общината и председателя на Общински съвет, които сътвориха този фарс, с любезното съдействие на едни многогодишни общински съветници, за които знаем, че нямат срам. Обидно за Благоевград! Вредно за Благоевград!

P.S. Маските падат! Поне на всички стана ясно кого подкрепиха и за кого работеха на местните избори голяма част от т. нар. ръководство на общинската организация на ГЕРБ!

Атанас Камбитов е сочен за заместник на Цветан Цветанов в новата му партия.

"Играе" ли Камбитов или е искрен в жлъчните си оценки към съпартийците си, предстои да видим. Зa Атанас Кaмбитoв ce знae, чe e eдин oт нaй-вeрнитe приятeли нa Цвeтaн Цвeтaнoв. Зaгубвaйки мecтнитe избoри тoй cъщo нaпуcнa пoлитичecкитe cи пocтoвe, ocтaнa рeдoви члeн нa пaртиятa и в мoмeнтa избягвa cвeтлинaтa нa прoжeктoритe. В ГEРБ oбaчe твърдят, чe пoмaгa нa Цвeтaнoв зa нoвaтa пaртия. Няма да бъде изненада за благоевградчани, ако Камбитов и Цветанов издигнат свой кандидат за кмет в града, при положение, че ВАС реши да прекрати мандата на градоначалника Румен Томов.

 

 

Напиши коментар

Коментари

 1. Ето го! -
  Това недоразумение зад него прави шантажите!
 2. Наблюдател -
  Много злоба и желание за мъст има в тоя изменник на партията която го направи милионер.
 3. ? -
  А от себе си не е ли омерзен?!
 4. Запознат -
  Камби ще издигне неговия човек Илко Стоянов за кмет и нека кражбите продължат.
 5. Хаха -
  Защо мислите се тегави този сатовченски правоверник Ами защото знае че приключи играта за него.Свиквайте с мисълта че Томчо си отива завинаги
 6. 007 -
  Tomov niama kak da stane ve4e kmet za6oto bsp niama da go podkrepi a bez tiax duxa supata
 7. :wk -
  tomov pak e kmet
 • 1
 • 2

Избрано