Кмет и кандидат-депутати дебатираха проблемни въпроси в Банско

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Кметът на Банско Иван Кадев обсъди проблеми за града и общината с кандидат-депутати. Той дебатира неотложните за решаване задачи с водача на листата на БСП за Благоевградска област професор Георги Михайлов и с местните кандидати за народни избраници Димитър Юнчов и Александър Дурчов.

По време на разговора бе обсъдено изграждането на втория кабинков лифт, както и газифицирането на Банско, които към момента са едни от важните въпроси, които трябва да бъдат разрешени на местно ниво. На срещата се засегна и проблема с професионалното образование, което страда сериозно от принципа „парите следват ученика“.

"Развитието на Банско като световен курортен център, предлагащ все повече възможности, е основен приоритет за БСП в областта и трябва да се работи сериозно в тази посока", коментира проф. Георги Михайлов.

По – късно бе проведена работна среща и със симпатизанти в град Разлог. На нея проф. Георги Михайлов обясни колко е важно да се гласува на предстоящите избори за Народно събрание и колко важна е подкрепата за кандидата за президент Румен Радев. Кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ Димитър Юнчов и Александър Дурчов представиха своите лични приоритети.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано