Купуват избиратели с дърва за огрев

Сподели във Facebook

Полицаи и жандармеристи провеждат специализирана операция срещу спекулата с дърва за огрев и превенция на престъпления преди изборите.

Заедно с униформените участват данъчни инспектори и горски служители. Операцията е страртирала тази сутрин в Разлог, информираха от управлението в града. В полицията са разпитани няколко жители на общината. Акцията е по сигнал, че в Разложко се дават дърва за огрев срещу вот за определена партия. Има и измамени в социалните мрежи. Хора в района са платили, но не са получили дърва или пелети.

Към момента са арестували търгfвец в Разлог, който продавал цигари и алкохол без бандерол. През целия ден продйлжават проверките в дърводелски цехове. Акцията се води лично от директора на полицията в Благоевградско Георги Кандев.

Разследват се и жалби, свързани с битовата и конвенционалната престъпност в малките населени места, както и закононарушения и спекулации с цените на дървата и пелетите за отопление с оглед предстоящия отоплителен сезон.

В Разлог предизборните кампании са две - за парламентаристи и извънреден избор на кмет, тъй като досегашният Красимир герчев от ГЕРБ бе осъден за конфликт на интереси и отстранен преждевременно.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано