Нинова връчи партийни книжки на младежи в Благоевград

Сподели във Facebook

С поклон пред паметника на Димитър Благоев - Дядото, започна празничната среща на Корнелия Нинова с актива на БСП - Благоевград.

Посрещнаха я областният лидер Валери Сарандев, кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, както и участници в листата за 48 НС, водена от Нинова в Благоевградска област.

В залата на Историческия музей Корнелия Нинова връчи партийните книжки на новоприети млади благоевградчани.

На трибуната застанаха професор Георги Михайлов-втори в листата, благоевградският общински съветник Владимир Пандев, бившият му колега в ОбС Милан Богдански, а също и Крум Палапуов.

Срещата бе работна с партийния актив. Нинова преди това посети Сандански, Петрич, Гоце Делчев, Белица, село Баня, Банско и Добринище.

"Искаме таван на цени, компенсации за индустрията, увеличение на заплати, преизчисление на пенсии, безплатни лекарства и учебници, а не 8 нови самолета за 1.3 милиард лева. Това са средства, които в тази криза са необходими на българските семейства и българската икономика. А и не е работа на служебното правителство, което не е избрано от българския народ и на което му остават още десетина дни, да взема такива стратегически решения, с които да задължава България за години напред", изтъкна Нинова пред избирателите в Пиринско.

„Решенията за България трябва да се взимат в България от българския народ и в негов интерес. Намираме се в такъв момент – да решим на кого да поверим управлението на страната. Отстраненото от власт 12- годишно корумпирано управление на ГЕРБ търси реванш. Ние от БСП искаме нов модел на управление – правова, социална и сигурна държава със стабилно правителство и силни институции. Като министри в правителството доказахме тези приоритети с реални резултати, а не с празни обещания. И сега предлагаме разумни и възможни решения още за първите 100 дни, които са най-важните за тежката зима", подчерта Нинова пред симпатизантите.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Феро -
    Тия БСПто Благоевград ги няма никъде на политическата карта.Умрели кучета

Избрано