Обискираха дома на общински съветник

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Полицаи са проверили по оперативен сигнал дома на общински съветник. 

Намерили са агитационни материали и плакати на един от кандидат-депутатите. От полицията в Петрич не дават никаква информация дали Траян Стоименов, който е любимец на местната власт, е задържан. Прокуратурата в Петрич не е образувала до момента наказателно произвоство за изборно престъпление.

Информация за задържането му се появи късно снощи от екипа на петричката кабелна телевизия. В една от групите в социалната мрежа лично Борислав Коларов, заместник-кмет на Петрич заяви, че Стоименов не е арестуван. Вероятно се цели случаят с активиста на ГЕРБ да бъде прикрит, смятат петричани. Няма и официална реакция от местната структура на партията.

Траян Стоименов е от близкото до Петрич село Коларово. Той е втори мандат съветник в южния град. На предишните избори събра най-голям брой преференции, почти колкото кмета Димитър Бръчков. Занимава се с продажба на автомобили. Стоименов участва в няколко общински комисии - по социална политика и работа с малцинствата, а също и в тази за младежта и спорта.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано