Обраха червен депутат, упоили го с газ

Сподели във Facebook
Снимка БНТ Снимка: БНТ

Ограбиха дома на депутата Таско Ерменков. Това е втори обир в жилището на червения народен избраник.

"Първият беше през 2015 година и тогава бяха ограбени всички видове ценности и то по много перфектен начин. Крадците се бяха постарали да оставят апартамента в първоначалния му вид, все едно, че никой не е влизал вътре, кутийките, от които бяха взети бижутата, бяха оставени на същите места затворени. И тогава полицията нищо не направи за съжаление, а сега докато спим - аз, жена ми, дъщеря ми и съпругът ѝ, както и младо куче, влизат крадци", коментира пред "Фокус" Таско Ерменков.

"Интересното е, че от кредитните карти, които имат в портмонетата си той и съпругата му, са руски. В тях има не повече от 100 долара в момента. Българските кредитни карти не са пипнати. Според полицията най-вероятно са ни упоили с газ. Това е недопустимо. Не са откраднати скъпи като телефон, лаптоп, очила, а моя часовник, от чантата на децата са взети по 10 лева, 300-400 евро от чантата на жена ми и руските ѝ карти, които в България въобще не могат да бъдат използвани", разказва Ерменков.

"Сами разбрахме, че към 2.00 часа посред нощ някой е звънял на звънците у тях, но никой не се е качил на етажа. Пред блока постоянно стои автомобил с дипломатически номер 0293 и биха могли да попитат и тези хора дали не са видели някой да влиза, но и това не е направено. Досега мълчах, защото смятах, че полицията трябва да бъде оставена да си върши работата, но след като вече почти един месец никой не ме информира и никой не прави каквото и да било, реших да му дам гласност, защото този случай касае мен, но и всеки българин, който трябва да се чувства спокоен в дома си. При такива действия и такова безсилие на компетентните органи няма как това да се случи", заяви депутатът.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано