ОбС - Благоевград подари стадиона в Рилци на Борислав Михайлов

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

С волята на съветниците в Благоевград стадионът в село Рилци преминава в активите на Българския футболен съюз, управляван от Борислав Михайлов. Срещу обещанието, че ще инвестират в него 670 000 лева в следващите 20 години, спортната база буквално бе подарена на футболната централа.

Стадионът в Рилци бе основно ремонтиран по време на пандемията. Тогава от бюджета на Благоевград бяха хвърлени парични следства за съживяване на игрището. Тревата бе презасята, а терените наторени. Подновиха се пейките и оградите. Поставени бяха камери за видеонаблюдение. Част от местните парламентаристи изказаха противоречиви мнения пред Еновина. Мнозинството все пак прие прие предложението на кмета Илко Стоянов по време на петъчното заседание.

Игрището в благоевградското село Логодаж остава на подчинение на общинското дружество "Спортни имоти", което странно защо с лека ръка се лиши от базите в Рилци. Както подробно информирахме в ОбС бе отказано приемане на финансовия отчет на ОФК "Пирин", представен от директора Атанас Дафинов. Оставка за несправянето му с отбора, както заявиха голяма част от присъствалите на заседанието, обаче не бе поискана. Оставиха проблемите с "орлетата" да се решават от следващия кмет и съветници след изборите наесен.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано