Петричани в еуфория, съгражданка управлява Скопие

Сподели във Facebook
Снимка бгнес Снимка: бгнес

Новоизбраната за кмет на Скопие Даниела Арсовска е с постоянен адрес в Петрич. С регистрация в южния град е съпругът й Ангел Арсовски, както и цялото им семейство.

Тайната на Арсовска бе коментирана неформално и от общинския съветник в Петрич, дългогодишният адвокат Иво Стефанов. В социалната мрежа той публикува шеговито за съгражданката си-градоначалничка на Скопие, като подчерта, че е с постоянен адрес.

"Пророчески ще излязат думите на Шкумбата - град Петрич, с предградия Солун, Скопие и София. Едно време и Зоран Заев миткаше по нашите кръчми, може и той да ни е жител, ама го крият", публикува адвокат Стефанов.

Припомняме, преди време евродепутатът Ангел Джамбазки пък обяви, че подалият оставка на 1 ноември премиер Зоран Заев е братовчед на петричкия кмет Димитър Бръчков.

Дали е петричанка или не, не е толкова важно, колкото фактът, че Даниела Арсовска спечели първата си победа в полето на политика, като срути Зоран Заев от партийното и премиерското кресло, разклати парламента и се очакват извънредни избори в западната ни съседка.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано