Поклон пред героите за свобода и независимост в Гоце Делчев

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

"Нека покажем, че сме независим народ, който държи съдбата си в свои ръце. Днес почитаме паметта на героите, дали живота си за свободата и независимостта на Родината ни. Това е най-истинското признание за тяхното дело", призова в Гоце еДлчев Корнелия Нинова, която е водач на листата в Благоевжрад за 48 НС.

Нинава се включи в тържествен ритуал по повод Деня на независимостта. „Решенията за България трябва да се взимат в България от българския народ и в негов интерес. Намираме се в такъв момент - да решим на кого да поверим управлението на страната. Отстраненото от власт 12 годишно корумпирано управление на ГЕРБ търси реванш", посочи тя пред гоцеделчевци.

На тържеството присъстваха още кмета на Гоце Делчев Владимир Москов, проф. Георги Михайлов – втори в листата за народни представители, както и Богдан Боцев, Младен Тимчев, Людмил Земеделски от листата на „БСП за България“ в Благоевград.

"Ние от БСП искаме нов модел на управление - правова, социална и сигурна държава със стабилно правителство и силни институции. Като министри в правителството доказахме тези приоритети с реални резултати, а не с празни обещания. И сега предлагаме разумни и възможни решения още за първите 100 дни, които са най-важните за тежката зима: таван на цени, компенсации за индустрията, увеличение на заплати, преизчисление на пенсии, безплатни лекарства и учебници. Искаме парите от бюджета да се харчат за тези мерки, а не за нови 8 самолета. Вчерашното решение на служебния кабинет за още 8 нови самолета ще струва на България 1,3 млрд. лева. Това са средства, които в тази криза са необходими на българските семейства и българската икономика. А и не е работа на служебното правителство, което не е избрано от българския народ и на което му остават още десетина дни, да взема такива стратегически решения, с които да задължава България за години напред.“, каза Корнелия Нинова на среща със симпатизанти в Гоце Делчев.

По време на срещата бяха представени акценти от програмата на левицата и плана със спешни мерки за първите 100 дни управление.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано