Произшествия край Благоевград, Сандански и Разлог

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Товарен автомобил "Рено Премиум" предизвика катастрофа на главен път Е-7. Управлявал го 43-годишен водач от Благоевград. При завой на дясно от крайна лява лента по посока на движението, не пропуснал "Фолксваген Голф" и го ударил. Инцидентът станал в района на санданското село марикостиново.

С фрактура на раменна кост е пострадал 39-годишен пътник в лекия автомобил, който е транспортиран за лечение в болнично заведение в София. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На паркинг на автосервиз в Благоевград, „Фолксваген Тигуан“ с 43-годишен водач от Благоевград, при движение на заден ход, е блъснал задният десен калник на паркиран лек автомобил „Опел Зафира“. При инцидента няма пострадали хора. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на 43-годишния водач е отрицателна.

На ул. „Стефан Стамболов“ в Сандански, товарен автомобил „Фолксваген Кади“ с 33-годишен водач от гр. Сандански, не спазил необходимата дистанция от спиращ пред него лек автомобил „Опел Зафира“, в резултат на което го удря в задната част. Леко е пострадал шофьорът на опела.

В Разлог е станало произшествие на улица "Стара планина". „Алфа Ромео“ с 47-годишен водач от града е блъснал лек автомобил „Опел Комбо“, който в този момент е извършвал обратен завой. С черепно-мозъчна травма е пострадал 45-годишният водач на лекия автомобил „Опел Комбо“. Веднага го закарали в столичния институт "Пирогов". виновният шофьор бил задържан за 24 часа.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано