Произшествия с пияни зад волана

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

69-годишна е пострадала по време на пътно произшествие. Карала "Хонда Джаз" с превишена скорост. Загубила контрол над автомобила и го преобърнала край пътя.

Преди това се ударила в дърво в района на Сатовча. Водачката е от същото село. Има травми на гръден кош.

47-годишна благоевградчанка е закарана в "Пирогов" с мозъчен хематом. Блъснал я шофьор на таксиметров автомобил "Шевролет". 69-годишният извършил престъплението на пешеходна пътека на булевард "Димитър Солунски" в Благоевград.

На пътя между местността „Попина лъка“ и санданското село Лиляново, автомобил „Ауди“ с 24-годишен водач, излязъл извън пътното платно и се ударил в дърво. Младият водач е от Сандански. Карал с много висока скорост и пиян. Дрегерът отчел 1,47 промила алкохол. При удара в дървото са пострадали спътници на 22 и 24 години. Те са получили фрактура на бедро, на поясен прешлен, комоцио и наранявания по главата.

Полицаите в Петрич са арестували пиян зад волана на "Фолксваген". Шофирал по улица "Елтепе". Проверка с дрегер доказала, че 54-годишният петричанин се качил в колата с 2,54 промила алкохол в организма.

В якорудското село Юруково са спипали 22-годишен шофьор на "Форд Фокус". Карал неадекватно в селото. Дрегерът е отчел 1,80 промила алкоол.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано