Росица Димитрова обобщи какво желаят в Благоевград и селата

Сподели във Facebook

"Благодаря на всички, които участваха в кампанията "Как сте". 

Благодаря на хората, които отделиха от времето си и отговориха на трите въпроса от анкетата, проведена в рамките на изминалия месец, заяви Росица Димитрова, която е кандидат-депутат от ГЕРБ-Благоевград.

100 процента от анкетираните посочват, че завършването на АМ“ Струма“ е от ключово значение за държавата и за региона.

Сред останалите най-често отбелязани проблеми са: безработицата в община Благоевград, ниските доходи, липсата на инвестиции, проблемът с бездомните кучета, проблемът с липсата на паркоместа в града, невъзможността на майки с колички да се придвижват по тротоарите, липсата на уличното осветление в кварталите. Гражданите искат още детски площадки, както и да се провежда целенасочена политика за задържане на младите хора в Благоевград", обобщи Димитрова.

"Като особено належащо посочват още необходимостта да се изгради повредения мост, който свързва селата Покровник, Лешко, Габрово. Разбира се, тези проблеми не са новост, но всичко това би могло да бъде решено, само ако има синхрон и съвместна работа между централна и местна власт. Именно затова е важно да гласуваме на 2 октомври. 

В рамките на кампанията заедно с моя екип успяхме да реализираме следните предложения:

-Поставихме осветление на ул. „Костур“.

-Обновихме чешмата в село Церово.

-Боядисахме и реновирахме част от пейките на главната алея на МБАЛ Благоевград.

-Открихме паметен знак на ул. „ Полковник Дрангов“.

-Успяхме да помогнем на няколко души да си закупят лекарства, които са трудно откриваеми в аптечната мрежа.

Надявам се да получа вашето доверие в неделя, за да продължа да работя за осъществяването и намирането на решения на поставените в анкетата задачи", публикува Димитрова в социалната мрежа и прикани към активно гласуване в неделя с лична преференция 102.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано