Росица Димитрова се зае с набавяне на медикаменти в село край Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

В населените места край Благоевград изнемогват заради високите цени на храни, горива и услуги.

В село Церово жителите поставиха за пореден път проблемите с поскъпналите стоки от първа необходимост. Особен проблем в населеното място е доставката на лекарства от фармацевтичните компании. Повдигнаха и болния въпрос - защо в областният център липсва денонощна аптека, каза кандидат-депутатът от ГЕРБ Росица Димитрова след среща в Церово.

"Поех ангажимент да им помогна за набавянето на необходимите им медикаменти. Благодаря на кмета Иван Саков за организацията и подкрепата, а също и на хората в селото", изтъкна втората в листата Росица Димитрова.

"Стартирам анкета в социалната мрежа, адресирана до всички в Благоевград и региона. Всеки може да сподели своите идеи и мнения за това, какво е най-важно да се случи в областта и в населените им места. За Благоевградска област, беше направено много по времето на експремиера Борисов. Бяха изградени и реконструирани пътища, площади, училища, детски градини, плувни комплекси, спортни игрища, саниране. Въпреки това можем да продължим да градим и да работим заедно за подобряване качеството на живот на всеки. Затова разчитам и на вас, очаквам с нетърпение вашите въпроси и коментари", обяви партийният ръководител Димитрова, която е бивш управтител на ВиК-Благоевград.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано