Шушков призова кметовете на Петрич и Сандански за честни избори

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Областният управител Николай Шушков се запозна с проблеми на зеленчукопроизводители в Петричко. Той се срещна с тях и чу коментарите им за състоянието на сектора, проблемите и възможностите за ефективни мерки за подпомагане, за да се привлекат все повече млади хора към зеленчукопроизводството.

Преди това Шушков посети кметовете на Сандански и Петрич.

Подчерта пред Атанас Стоянов и Димитър Бръчков, че неговите усилия са насочени към изпълнение на ангажиментите по организационно-техническата подготовка на предсрочните избори, за да се гарантират честни, открити и прозрачни избори, но успоредно с това, да не се понижава нивото на качественото административно обслужване.

Николай Шушков обсъди с кметовете актуалното състояние на управляваните от тях общини, по отношение на демографската, икономическата и социалната картина. Специално внимание бе обърнато на състоянието на малките населени места, туризма, леката промишленост, транспортния сектор, земеделието и здравеопазването. Големите трудности, които изпитват всички сектори и възможностите за повишаване на ефективността при вземане на решения, за да бъдат постигнати добри резултати, удовлетворяващи всички заинтересовани страни.

Предвид епидемичната обстановка бе обсъдено състоянието на Гранично контролно-пропускателни пунктове на територията на Община Петрич и проблемите, свързани с тяхната материално-техническа обезпеченост, сградния фонд, личен състав, състоянието на инфраструктурата и работата на служителите на РЗИ.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано