Събарят дъскорезница на кмет, известен като Пачката

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Инспектори от РДНСК - Благоевград са издали предписание за премахване на незаконна постройка.

Тя се ползва от години като цех за дървопреработване. Собственост е на кмета Ахмед Ахмедов от ДПС, известен като Пачката. Управникът на якорудското село Конарско Ахмедов има възможност сам да събори постройката. Ако откаже, действията трябва да предприеме градоначалникът на Якоруда Нуредин Кафелов, с когото са в приятелски отношения.

Срещу Ахмед Ахмедов има множество сигнали и жалби в различни институции, в това число и в Антикопуционната комисия. Свързват го с нелегален дърводобив, стопанисване на общински имоти, подарени му буквално от управата в Якоруда. В селото говорят за тъмни сделки, като припомнят приватизацията на якорудския хлебозавод и сградата на РПК. 

Припомнме, че преди два инспектори от КПКОНПИ извършиха обстойна проверка в Община-Якоруда. Разпитвали са кмета Кафелов и негови подчинени. Иззети са важни документи за обществени поръчки от близка до кмета фирма. Официално събщение от Антикорупционната комисия все още няма.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Асие Шахин -
    Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ

Избрано