Търсят 33 служители в НСО

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Националната служба за охрана обяви 33 вакантни места. От тях 20 са за охранители, 10 за шофьори. Търсят се и трима автомонтьори.

Охранителите трябва да са до 32 години със завършено най-малко средно образование. Новопостъпилите служители ще преминат начално военно обучение и първоначална професионална подготовка, с която ще придобият специфични знания и умения за използване на огнестрелно оръжие, специализирано оборудване и тактика и техники за защита.

Кандидатите трябва да са пълнолетни български граждани с чисто съдебно минало, да са физически и психологически пригодни, както и да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „B”.

Кандидатите за служители по охраната преминават през изпит за установяване на ниво на физическата подготовка, психологическо изследване и заключително интервю.

Свободните 10 сержантски длъжности за шофьори в НСО са за кандидати, не по-възрастни от 40 години, психологически пригодни, с най-малко средно образование и с чисто съдебно минало. Кандидатите трябва да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „C” и да не са лишавани от право на управление на МПС през последните 3 години. Сред изискваните документи е и удостоверение Пътна полиция за наложените наказания на водача.

Документи за кандидатстване се приемат от 1 декември до 27 януари за различните позиции.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано