Вълшебни скали в Конявската планина

Сподели във Facebook

Скален комплекс има магически сили, които лекуват тялото и душата по необясним начин. За него се знае, че болните се изцеляват, безплодните раждат, изчезват дори автоимунни заболявания.

Вълшебните скали са в близост до кюстендилското село Невестино. Хората се провират през малък отвор и оставят там проблемите си. Доста били случаите и на помощ при страхови неврози, автоимунни заболявания, синдром на Сьогрен и други. Хората идвали с влошено състояние, натъпкани с медикаменти.

Един от излекуваните е Емил Сотиров, емигрант в Чикаго. Имал лумбаго, което не му давало мира. Когато емигрирал отвъд океана в началото на 90-те години, в продължение на четири години си изкарвал прехраната с чистене на магазини. Така се случило, че преди месец се прибрал в България и отишъл на гости на свой приятел в селото. Той го посъветвал да отидат до една слабо популярна природна забележителност, хем да се разтъпчат, хем въздух да подишат. Чудноватото място се намира в подножието на Конявската планина, в близост до малкото селце Лиляч.

„Аз съм си по-сензитивен от малък. Като доближихме района, усетих странно мравучкане по тялото. Викам си – Емиле, извади късмет, тука е силна енергийна зона“, разказа пред retro.bg Сотиров. Той бил изумен, че далеч от шумния път пред него се открил цял скален комплекс с причудливи форми и размери, разпръснати на голяма площ. Гастарбайтерът наближил първите камъни, в които е оформено нещо като параклис. Твърди, че застанал между тях и в този миг усетил силно загряване в областта на кръста. "От тогава, да чукна на дърво или камък, вече не знам, но болка нямам. Само нещо все едно че ми е правена свръхпрецизна лазерна операция“, похвали се Емил.

Местните хора разказват, че мегалитният комплекс представлява площадка за пътуване към други звездни системи и галактики, дело на атланти. Нещо като Звезден портал. За да се осъществи този процес обаче, първо тялото трябвало да се изчисти на фино ниво, защото междузвездните пътешествия били свръхпрецизна работа. 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано