Журналистка се кандидатира за президент

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Журналистката Цвета Кирилова - председател на "Сдружение Азбукари", се включва в надпреварата за президент.

"Зная колко отговорна е тази задача. Зная и колко важна е ролята на президента. За първи път в историята си, България може да има държавен глава жена. Женското начало винаги е било водещо за разцвета, благоденствието и поддържането на семейното и духовното огнище на нацията", публикува в социалната мрежа Кирилова.

"Натрупах опит, който искам да предоставя в услуга на обществото и съм готова да дам максимума от себе си чрез труда си, ангажираността си, знанието си и умението си да обединявам, да събирам, да помирявам, да насърчавам, да вдъхновявам, да реализирам, да инициирам, да управлявам, да проектирам мечти и да постигам резултати", коментира Цвета Кирилова.

Кирилова написа декларация, с която обяви номинацията си. Публикуваме я частично:

„До гражданите и медиите на Р. България
Кандидатура за Президент на г-жа Цвета Кирилова,
председател на „Сдружение Азбукари“
„БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕ ЧРЕЗ ДУХА“

Да съхраним Родината, защото сме длъжници на нашите деца.
България се нуждае от мир, светлина и благоденствие.

България горещо се нуждае от любовта на всеки от нас и между нас.
България е частица от съзнанието на Бог Отец и е единство на осъзнатата духовна сила на Човека, дръзнал със смирение, твърдост и търпение да покори големия и стръмен връх на Аз-а в себе си.

Тежките спомени, белязали хилядолетната ни история, са направили от волята на народа ни чутовна сила, пред която с възхищение са свеждали глави онези, които са имали възможността да видят в дълбините на реките в очите ни образа на предтеча на нашата духовна зрялост.

Смразени от размаха на героичните ни подвизи, противниците ни са оставали безмълвни и обезкуражени, във всеки миг на съзерцание на величието, красотата и нежността на природата ни, вслушани в добротата на ударите на сърцата ни и вгледани в душите ни, където е имплодирала цяла една Вселена.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано