АУБ обяви траур заради погубен живот на студент

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Заради трагичен инцидент в Благоевград днес и погубен живот на студент, Американският университет обяви траурен ден на 14 октомври.

Учебни занятия няма да има и на 15 октомври. "С дълбока тъга съобщаваме, че Американският университет ще отбележи ден на траур в понеделник, 14-ти октомври, в памет на нашия студент, който ни напусна неочаквано тази нощ. В знак на уважение и солидарност с близките на студента, ще бъде отслужена и панахида", казаха от университета в Благоевград.

Служителите в АУБ са в постоянен контакт със семейството и приятелите на студента, за да им окажат необходимата подкрепа в този изключително труден момент. За цялата общност са организирани отворени сесии за подкрепа с психолог, преподаватели и тренирани състуденти.

Както информирахме тази сутрин край река Бисктрица, на алеята към парк "Бачиново", бе открит увиснал на дърво 18-годишен младеж. Той не е от Благоевград, каквато беше първоначалната информация от полицията. Загиналият е от столицата. Причината за трагедията е в процес на разследване.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано