Депутатът Динев става Човек, неуспелият Мацурев срази четворната коалиция

Сподели във Facebook

Петричкият депутат Георги Динев обяви публично приоритета си през настоящия мандат. Народният представител от ГЕРБ, който е сред най-дълго пребивавалите в НС от Пиринско, обясни и коя е най-трудната професия.

"Най-трудната професия в живота е да си Човек. Това ще бъде моят мотив и стремеж в работата ми в 46-то Народно събрание", обяви във фейсбук Георги Динев.

Защо това е належащо за него не става ясно, както и защо не е бил "човек" в предишните събрания.

Съпартиецът на Динев - банскалията Александър Мацурев, който не успя да влезе в 46-я парламент, критикува остро новата власт и счита партията си за победител.

"ГЕРБ-СДС спечелихме вота в България. ИТН спечели вота в чужбина. Предстои разглеждането на изборните нарушения, както анализиране по преливането на гласове от ДПС към Станислав Трифонов - ИТН. С подкрепата на ДПС се избра председател на парламента-Ива Митева от партията на Станислав Трифонов - ИТН! Предстои България да бъде управлявана от правителство на чалгата и ДПС", гневи се лидерът на ГЕРБ в Банско Александър Мацурев.

"Разделението в обществото и липсата на диалог в партиите са по-дълбоки от всякога! Стана ясно и новото парламентарно мнозинство - ИТН, ДБ, ИБНИ и ДПС. Тройната коалиция стана четворна. Честито на всички “борци” срещу статуквото. Пожелавам успех на 46-то Народно събрание и дано интересите на партиите от протеста не е задкулисие", заяви Мацурев.

Напиши коментар

Коментари

  1. ИТН -
    Динев си е добре! Да му мисли Мацурев, че както беше свикнал с благинки и народна любов!
  2. справедлива -
    Не знам кой се е изложил и кой трябва да си иде на село,но май в Петрич злобата е дневен ред.Как Таневата чета не се спря да бълва простотии.Не е ли най-добре първо да се видят колко са осрани,пък после да пускат и публикуват компромати и да се кефят на излиянията на една анонимна мисирка.Аз не съм фенка на ГЕРБ ,но е грозно да се пишат простотии за Динев.Той наистина винаги е бил човечен и е помагал доколкото е имал възможност на много хора.Това , че не е бил камбаната за всичките си добри дела ,не означава , че не е правил такива.Много е грозно бивши активисти от ГЕРБ да сипят помия върху човека.Е спря им кранчето ,по тяхна вина разбира се,и сега минаха на страната на ИТН и Слави Трифонов.Ако знаеше какви подръжници и активисти си има в Петрич, Трифонов щеше да си сложи въжето на врата от срам.
  3. Славчо -
    Защото се наакахте яко и затова няма да ви бърша задника
  4. ГЕРБ -
    Защо само ГЕРБ не кани Славчо за преговори?
  5. Хаха -
    Диневия пак се изложи тотално.Абе куха лейко седи си на село къде си тръгнал

Избрано