Депутат снима насилие в парламента

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

"Насилието, тормозът, агресията са парламентарно ежедневие. Стана ясно, че има нови случаи, за които се е мълчало", разкри независимият депутат Калоян Методиев. Той разпространи и снимка във фейсбук.

"Някои се страхуват да говорят. Други едва сега се престрашиха да пишат за издевателства в асансьори, тоалетни, коридори... включително над бременна жена. Отговорно твърдя, че подобно поведение се толерира или поне неглижира от ръководството на Народното събрание. Както в залата, така и извън нея. Случаите растат - виновни няма. Хора с девиантно поведение, психически отклонения и престъпни наклонности нямат място в управлението", написа Методиев.

"Публикувам снимка от сблъсъци пред тоалетните в левия коридор от миналата седмица, като поредно доказателство за това, в какво се в превърнал българският парламент. Отговорно твърдя, че подобно поведение се толерира или поне неглижира от ръководството на Народното събрание. Основните участниците в мнозинството случаи са от "Възраждане", посочи Калоян Методиев.

"Казаха ми, че съм нов и затова ми правело впечатление. Било нормално! Да съм свиквал! Нямам никакво намерение да свиквам. Не съм в политиката, за да свиквам и да се примирявам. Трябва да я променяме. Не искам никой да свиква с насилието, тормоза и агресията. Не трябва да се примиряваме като хора и нация. Призивът ми е за съпротива срещу тези явление както в политиката, така и в цялото общество. Добро възпитание, добри обноски и вежливост са пътят към решаване на проблемите. Хулиганизирането на един парламент е равнозначно на хулиганизиране на цялата държава надолу по веригата. Това е модел! Ще го получавате на улицата, на паркинга, пред супермаркета, на ресторант, в парка, на работа, в училище, у дома... Рибата се вмирисва откъм главата", изрази се депутатът.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано