Произшествия край Разлог, Банско и Сандански

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Вадят катастрофирала в крайпътно дере кола. Пътният инцидент е в участък от трасето Банско-Гоце Делчев, информираха от полицията. За късмет при преобръщането на автомобила край село Места, водачът не е пострадал сериозно. Той се отървал само с уплаха и охлузни рани. Шофьорът е от Разлог. Не е карал пиян или дрогиран. Пред полицаите е заявил, че внезапно на платното е изскочило куче. За да не го прегази извършил фатална маневра и колата поднесла.

На кръстовище между улиците „Бела река“ и „Поп Богомил“ в Разлог 68-годишен водач на "Форд" е отнел предимството и е блъснал „Сеат“. Виновният шофьор е от Разлог. Зад волана на ударената кола е бил 75-годишен, също от Разлог. С контузия на главата е пострадала 71-годишна пътничка в лекия автомобил „Сеат“. На водачите са направени проби за употреба на алкохол, които са отрицателни.

Между санданските села Голешово и Петрово са се ударили странично автомобил „Ман“ и лек автомобил „Рено Меган“. С фрактура на ключицата и три ребра е пострадал 64-годишният водач на лекия автомобил „Рено“. На водачите са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол, които са отрицателни. На пътя между селата Спатово и Хотово, полицаи от Сандански са арестували за денонощие 38-годишен. той управлявал "Фиат" без шофьорска книжка. Предаден е на прокурор.

 

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано