Произшествия в Сандански, Белица и Баня

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

На пътя към Белица моторист е предизвикал катастрофа. Той е непълнолетен и няма свидетелство за управление, информираха от полицията в Разлог.

Мотоциклетът "Хонда" е бил без регистрационни табели. Младежът се е блъснал в насрещно движещ се автомобил "Шкода Рапид", зад волана на който е бил 35-годишен от село  Краище. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. 

В района на разложкото село Баня товарен автомобил „Фиат Скудо“ с 31-годишен водач от село Годлево, е навлязъл в лентата за насрещно движение и е ударил „Пежо“ с 52-годишен от Добринище. Единият водач е пострадал с разкъсно-контузна рана в областта на коляното, а вторият – с контузия в областта на ръката.

На улица „Свобода“ в Сандански е прострадал пешеходка. Автомобил „Опел Тигра“, управляван от 38-годишен санданчанин, не е пропуснал и е блъснал непълнолетно момиче от града, което е пресичало по пешеходна пътека. Момичето е пострадало с охлузвания по ръката и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. На водача е направена проба за употреба на алкохол, която е отрицателна.

Също в сандански, на кръстовище между улиците „Свобода“ и „Асен Хадживасилев“, „Фолкваген Поло“, управляван от 74-годишен мъж от града, е блъснал 76-годишен пешеходец, който не е пострадал и непълнолетно момиче, което е получило охлузвания по ръцете и краката. Сезирана е прокуратурата.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано