Шампиони в обществените поръчки искат да пристрояват благоевградско училище

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Две дружества, редовно печелещи обществени поръчки, се конкурират за 3 307 729 лева.

Подали са оферти за пристрояване и основен ремонт на благоевградски училище. Една от фирмите - "Бул Строй Инвест“ ЕООД, се управлява от Красимира Накев. Регистрацията е в столицата. Второто дружестве е "А - Строй" на Венцислав Амзов, който е от района на Гоце Делчев.

Комисията в Община - Благоевград трябва да определи кой ще построи две сгради с 6 нови класни стаи във Второ ОУ в центъра на града. Ще се направи и основен ремонт на основната сграда. Ако не се обжалва обществената поръчка, което е доста вероятно, заради строителните дейности учениците ще бъдат разпределени в други училища.

Двете фирми са предложили срок за изпълнение от 450 календарни дни, което е минимумът. Прогнозната стойност за извършване на СМР е 3 307 724 лева, но без ДДС.

Проектът "Основно обновяване, модернизация и пристрояване на сградата на Второ основно училище "Димитър Благоев“ се финансира по Механизма за възстановяване и устойчивост, с финансовата подкрепа на Европейския съюз – Next Generation EU. Срокът за изпълнение на строително ремонтните дейности е 35 месеца, но не по-късно от 31.05.2026 г.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. 112 -
    Постройте ново на друго място, таме най- подходящо да се изгради многоетажен паркинг.

Избрано