Уреждат с 88 лева месечен наем боксов клуб в училищна сграда

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Общинарите в Благоевград вкарват срещу 88 лева месечен наем боксьори в училищен физкултурен салон. Предложението е на БК "Македония", в лицето на Кирил Масларски, който желае да ползва съоръжението за десет години.

Предстои със съгласието на съветниците да се отдаде почти на безценица салонът в благоевградското 11 ОУ "Христо Ботев". Зад намеренията на Кирил Масларски е шефката на "Общинска собственост " Мария Димова, която е бивша губурнаторка от партията на кмета Методи Байкушев.

Към момента физкултурният салон не се ползва от учениците. Идеята е да се отдаде с условие наемателят да направи инвестиции, за да се ползва салонът и от децата, като изрично се определи часовият диапазон, за да не се възпрепятства учебният процес. Посочили сме и базисната наемна цена с предложение тя да се намали със 70% предвид сериозните инвестиции, които трябва да се направят, и с изрични ограничения за работно време и достъп“, сочи Мария Димова. Масларски ще заплаща в хазната едва 30 процента от базовата цена, която е 294 лева.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано