Заловиха побойници и грабители

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Криминалисти са разкрили грабеж, часове след подаден сигнал. Задържали са двама.

Те са задигнали портмоне с 630 лева в кафене до автомивка в Благоевград. Благоевградчаните са на 25 години. Предали са ги на прокурор.

Полицейски служители в Петрич са задържали 46-годишен мъж от граничното село Кулата. След скандал в крайпътно заведение е нанесъл удари с твърд предмет в областта на главата на 46-годишен негов съселянин. Пострадалият е получил множество травми в областта на главата и счупване на лицеви кости. Спасяват живота му в петричката болница. Прокуратурата ще поиска постоянен арест спрямо насилника. Името му към момента не се съобщава официално от полицаите в южния град.

55-годишен е пострадал при побой в местността „Малките блата“, намираща се над санданското село Пирин. Нападнали го близо до кошара с животни. Ударите с тояга му нанесъл 60-годишен мъж от село Пирин е нанесъл удар с твърд предмет в областта на торса. Пребитият е от село Плоски. Той е получил фрактура на ръката и две ребра. Извършителят на деянието е задържан за денонощие в ареста на управлението в Сандански.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано