10 катастрофи за денонощие в Петрич, Гоце Делчев и Благоевград

Сподели във Facebook

Двама са ранени при сблъсък на леки коли  на главен път Е-79. Инцидентът станал на пътя Сандански-Петрич. Пострадали са две жени на 45 и 81 години, които пътували във "Волво", управляван от от петричанин. В другата кола - "Форд" е ранена пътничка на 48 години, както и водачът. Няма опасност за живота на катастрофиралите.

На третокласен път, след отбивката за санаднското село Пирин, автомобил „БМВ“ с 19-годишен водач от Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на дясна крива е навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в "Ауди“. С контузия на гръден кош са пострадали 52-годишната водачка на едната кола. Шофьорът на БМВ-то е получил охлузване на лявата китка. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На пътя между Петрич и село Първомай, лек автомобил „Мерцедес“ с 50-годишен водач от Гърция, завивайки наляво за навлизане в крайпътна територия, не пропуснал „Опел Зафира“ с 28-годишен водач от село Коларово. Той е с наранявания на дясното коляно. Гръцкият гражданин е невредим.

В района на село Сатовча и разклона за Долен, е катастрофирал "Форд Мустанг“ с 38-годишен водач от село Вълкосел. Той карал с превишена скорост. Ударил се в мантинела и селд това автомобилът полетял в крайпътно дере. Получил е фрактура.

На улица "Бяло море“ в Гоце Делчев, 19-годишен от село Осина е блъснал пешефодец. 15-годишно момче пресичало на пешеходна пътека, но младият шофьор го помел. За късмет младежът не е пострадал сериозно.

Между селата Места и Господинци се ударили "Фиат" и "БМВ". Втората кола управлявал 26-годишен от село Корница. Пострадал е водачът на "Фиат"-а, който е от Гоце Делчев. 21-годишният е с фрактура на таза.

На пътя между Гоце Делчев и Банско, лек автомобил „Опел Астра“ с 62-годишен водач от село Рибново, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е излязъл извън платното и се преобърнал в канавка. При инцидента са пострадали: водачът, който е с разкъсно-контузна рана на главата и 60-годишна пътничка в автомобила, която е с натъртване в областта на гърдите. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

Край санданските села Виногради и Хърсово са катастрофирали "Мерцедес", шофиран от гражданин на Германия и „Ленд Ровер“ с 37-годишен водач от  Сандански. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Край Благоевград, на път за Сандански, е пострадал шофьор от симитлийското село Крупни. Карал „Опел Астра“. 27-годишният навлязъл с висока скорост в насрещната лента и се ударил в автомобил "Фолксваген", управляван от 44-годишен мъж от Кресна. С фрактура на черепа и контузия на мозъка е пострадал водачът на лекия автомобил „Опел Астра“, който е транспортиран за лечение в София.

В района на петричкото село Първомай автомобил „Рено Клио“ с 33-годишна водачка, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се е преобърнал в крайпътна територия. С фрактура на прешлен е пострадало 13-годишно момиче, а с травма на главата, коляното и гръдния кош - 13-годишно момче, които са пътували в автомобила. Те са настанени за наблюдение в МБАЛ-Петрич. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на автомобила е отрицателна. Шофьорката е от село Първомай.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано