15 лева за мач на "Пирин" с "Левски"

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Продават билети за мача "Пирин" - "Левски" в Благоевград. Ще се играе на 30 октомври от 17.00 часа на стадион "Христо Ботев".

Той е част от 1/16 финала за купата на България. Цената на билета е 15 лева. За пенсинери и деца до 14 години е 10 лева, обявиха от благоевградския клуб. Гостуващите фенове на "Левски" ще плащат също по 15 лева.

В деня на мача, касите на главния вход на стадион „Христо Ботев“, ще работят от 12.00 до началния час. Поради ограниченото пространство и възможност за продажба на билети в деня на мача, се препоръчва билетите да се закупят предварително.

В социалните мрежи благоевградски фенове на "Пирин" коментират разпалено за резила срещу "Дунав"-Русе. "Направихте ли сметка, колко по две точки загубихме като домакини! Не е ли време да се издърпат ушите на някой от управителите и на старши треньора, та даже да падне и някоя глава? Нали знаете поговорката: Власите на края на Дунав се дават? Каква Ефбет лига гонихме, не ставаме за втора лига? Чантаджиите на яслата си получават заплатите необезпокоявани, ние си мълчим - това ако не е комфортна обстановка, здраве му кажи! Пирин Благоевград завърши наравно 1:1 с Дунав Русе в мач от 14-ия кръг на Втора лига. По този начин авансът на "зелено-белите на върха в класирането се стопи до две точки пред преследвача Монтана", написа бившият общинар и обественик в Благоевград Тома Манасиев. .

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано