Адвокат Богданова: Твоят глас е важен!

Сподели във Facebook

"Обща отговорност на политиците е да върнем нормалността в държавата, в регионите и в частност в Благоевградска област", призова Антоанета Богданова. Тя е настоящ общински съветник и кандидат-депутат от ГЕРБ в Пиринско.

Богданова е категорична, че обществото ни няма нужда от реваншизъм, а от помирение и целенасочени усилия за излизане от кризата. "Боли ме заради ниските заплати на работещите в Благоевград и региона. Нужни са спешни действия за засилване на социалната политика и икономически растеж в областта, а също и спокойствишето на хората. За да излезем от кризата е нужно стабилно и компетентно управление", заяви Антоанета Богданова.

Тя призова хората на 27 октомври да излязат и да гласуват, защото само така България може да се върне на пътя на развитието и да има стабилно правителство, с което да върви напред. Адвокат Богданова обяви част от приоритетите на партийната коалиция за развитие на Пиринския край. Един от тях е свързан с доизграждането на автомагистрала "Струма" през Кресненското дефиле. Специално за Благоевград има воля да работи за подобряване на инфраструктурата, на здравеопазването и образованието. Желае подобряване на материалната база в училищата и детските градини. Ще работи активно за намиране на сграда, в която да се обучават възпитаниците на Математическата и Езиковата гимназия.

"Ако съвсем скоро не се намери подходящ общински обект, то бързо трябва да се кандидатства за имот държавна собственост и да се изгради ново училище със средства от републиканския бюджет или с европейски средства". При ежедневните й срещи с хора от малките населени места, вижда проблемите на хората: жителите искат нормално водоснабдяване, помощ от държавата в областта на земеделието и животновъдството. Хората в Благоевград настояват отново да имат възможността да санират жилищата си безплатно. Това може да стане единствено при правителство на ГЕРБ, каза кандидат-депутатът и припомни, че преди време градът беше на челно място по брой обновени сгради. Ще настоява за спешна правна реформа.

Юристът Богданова изрази надежда, че избирателите в Благоевградска област са зрели и имат възможност да стопират политическите експерименти през изминалите няколко години. Както всички нейни съграждани иска Благоевград да има свой представител в 51 Народно събрание. Тя е с преференция 108 в бюлетина номер 18. Богданова припомни, че купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Жоро -
    Браво , човек от народа , имаш моя глас

Избрано