Акции на полицаите в Петрич, Сандански и Симитли

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Двама души са арестувани по време на специализирани полицейски операции в района на Петрич, Сандански и Симитли.

1125 килограма канабис са унищожили в обезлесен участък в местността "Манолски чукар" над петричкото село Струмешница. На място полицаите са открили 320 корена канабис. в имота имало две камери за видеонаблюдение и маркуч от изградена напоителна система за капково напояване. Като съпричастен към извършеното престъпление са задържали 56-годишен мъж от село Долна Крушица. Името му не се съобщава официално от петричките полицаи. Предали са го на прокурор.

Служители от управлението на МВР в Сандански са ожънали 485 килограма марихуана в ниви край село Бождово. Припомняме, че вчера там беше арестуван горския стражар от Сандански Николай Колев, който днес е уволнен от системата на ЮЗДП. В късния следобед днес Николай напусна полицейската клетка. Остава в дома си мярка за неотклонение "домашен арест". За поредната нива с канабис няма разкрит извършител все още.

На главен път Е-79 благоевградски полицаи са свалили от автомобил "БМВ" 44-годишен от симитли. Шофирал е след употреба на наркотици. Колата на симитличанина ще бъде иззета в полза на държавата.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано