Акции в Банско и край Гоце Делчев

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Гоцеделчевските криминалисти и колегите им от Банско са арестували насилник, плашил с пушка, крадец и пияни водачи.

35-годишен е пребил жестоко мъж на 62 години. Престъплението е в гоцеделчевското село Марчево. Между двамата възникнал скандал, който бързо преминал в сбиване. Побойникът е от асеновградското село Козаново. Незабавно пристигналите полицаи от Гоце Делчев са установили, има ловна пушка, която била незаконна и преработена. Изстрели обаче не били произведени. Предаден е на прокурор. В ареста е и 21-годишен от село Вълкосел. Управлявал е "Мерцедес" с превишена скорост в града. Тествали го на място и установили 1,32 промила алкохол.

На пътя между Гоце Делчев и село Дъбница автомобил „Дайхатсу Териос“, шофиран от  57-годишен водач, е предизвкал инцидент.  Той е от село Долно Дряново. Блъснал е движещ се пред него автомобил „Ауди“. С контузия на главата и натъртване на гръдния кош е пострадала 45-годишна спътничка на виновния водач. Свалили са го от колата и е бил ареста за денонощие.

В момент на извършване на кражба на метални тръбни колове от частен имот в местността „Пещерите“, над Банско, са спипали 66-годишен. Банскалията е пренощувал в ареста за денонощие. Полицаите в Банско са поставили белезници на двама, шофирали след употреба на алкохол.

По улица "Глазне" столичанин е карал „Субаро Легаци“ с наличие на 1,41 промила лакохол в издишания въздух. Младеж от гоцеделчевското село 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано