Акция "Антидрога" в Благоевград, Гоце Делчев и Петрич

Сподели във Facebook
Снимка МВР, архив Снимка: МВР, архив

Арестуваха благоевградчани по време на специализирана операция. След получен оперативен сигнал, полицаите от Първо управление заловили 33-годишен на улица "Цар Симеон" в Благоевград. Обискирали го и намерили кокаин, амфетамини и марихуана. Част от дрогата била складирана в дома му на същата улица.

На булевард "Александър Стамболийски“ полицаи от Второ управление в Благоевград спипали 17-годишен наркодилър. В джобовете му имало .марихуана на топче. Ученикът заявил пред униформените, че дрогата е за лична употреба. 

В Гоце Делчев спрели за проверка "Опел Астра". Зад волана бил 21-годишен от града. Пътувал с приятел към Корница. В колата намерили опаковка с амфетамини. Както вече информирахме прокуратурата образува наказателни дела срещу двама млади мъже, арестувани в гоцеделчевското село Дъбница. Единият от от тях е криминално проявен. Първоначално полицаите спипали него в двора на училището в село Дъбница. Той и съучастникът му били в автомобил, опитали се да избягат, но не успели. В колата намерили пликчета с марихуана, подготвени за пласиране. Последвал обиск в необитаема къща край Дъбница. Там имало найлонови чувалчета с марихуана. Общото количество е около 6 килограма, сойността на наркотика е е приблизително 24 000 лева.

Двудневна специализирана операция провели и полицаите в Петрич. Те атакували нощни заведения за аркотици и търговия с акцизни стоки. За часове в управлението били задържани трима мъже, от които снели обяснения и ги пуснали. Криминалистите в южния град разследват и палеж на автомобил "Мерцедес". Той е изгорял в село Самуилово. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано