Акция "Антидрога" в Петрич и Сандански, арестуваха баба

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Полицаи се изтреляха по оперативен сигнал за складирано голямо количество марихуана в петричко село. В дворно място около къща в село Драгуш са открили в дворно място засаден един корен канабис. Стопанка на дома е 81-годишна жена.

Задържали я за 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор за случая. Започнато е досъдебно производство по чл. 354 А, ал. 3 от НК.

В хода на същата операция е извършена проверка и в местността „Игрището“ край село Драгуш. В обезлесен горски участък полицейските служители са открили 236 канабисови зелени растения с общо тегло 118 килограма. След изземване на представителна проба установеното количестно наркотични растения е унищожено в присъствието на комисия. В РУ Петрич е образувано досъдебно производство срещу неизвестен наркоплантатор чл. 354 от НК.

Полицаи от Сандански са задържали 34-годишен.

В жилището му на улица "Пирин" а открити опаковка със суха тревиста маса с тегло 6,80 грама и угарка от цигара със специфична миризма на канабис с тегло около 0,33 грама. Направеният полеви тест е отчел положителни проби за канабис. Веществата са иззети с протокол, а в РУ Сандански е образувано производство за престъпление по чр. 354 А, ал. 3 от НК. Уведомена е прокуратурата.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано