Акция "Доброта" в Рила и Благоевград

Сподели във Facebook

Сдружение "Доброта" подкрепи 400 души с хранителни продукти в Благоевград и Рила. Майки на малки деца получиха памперси и влажни кърпички.

В рамките на спечелен проект, благоевградското сдружение дари стоки от първа необходимост – брашно, олио, варива, макаронени изделия, сладкарски изделия.

Кампанията бе насочена към хора и семейства, пострадали от обстановката, наложена от вируса Covid-19 и въведеното извънредно положение.

“Благодарение на „Фонд Обединени срещу Covid-19“ успяхме да продължим нашата доброволческа мисия, с която доставяме хранителни продукти и стоки от първа необходимост на хора в нужда. Тежко е да видиш как хора биват поставяни под карантина или губят работата си в следствие на вируса. Финансовата помощ от Фонда успя да достигне до много семейства и да им помогне да преодолеят по-леко кризата”, заяви представителят на сдружението Димитър Димитров.

Хранителните продукти и бебешките пелени бяха осигурени по проект към „ Фонд Обединени срещу Covid – 19”. Фондът е създаден от Българския дарителски форум, Фондация „Америка за България“, Посолството на САЩ в България и Американската търговска камара в България.

Сдружение „Доброта“ напомня, че ще продължи с благотворителните си инициативи и през оставащите месеци от годината.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано