Активисти на ГЕРБ-Благоевград обидени от подредбата в листата за НС

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Ръководителка на женската организация в ГЕРБ напуска поста. Това е провокирано от подредбата в листата за 45 НС. Доста са засегнатите заради подценяването им от партийния елит, но единствена Елена Ташкова обяви решението си публично. Уточни обаче, че не напуска партията. 

"Изразявам личната си и професионална благодарност към всички вас за гласуваното доверие и за множеството номинации, които получих в областта от Община Хаджидимово, Сатовча, Гоце Делчев, Гърмен, Петрич, Сандански, Кресна, Струмяни, Разлог, Банско, Симитли, Белица, Якоруда и Благоевград, както и от други области в страната. Вашата подкрепа е висока оценка за работата ми за ПП ГЕРБ през последните години", написа във Фейсбук Ташкова.

"За съжаление не получих доверието на ръководството на ПП ГЕРБ и няма да бъда част от предизборната листа за предстоящите парламентарни избори в Благоевградски многомандатен избирателен район. В тази връзка, считам, че в настоящия момент мой морален дълг е да се оттегля от поста, който заемам като общински ръководител на Жени ГЕРБ Благоевград", категорична е Ташкова.

"Не напускам партия ГЕРБ - за развитието и укрепването и съм работила дълго и усилено, убедено и безрезервно. Работата ми с дамите от съсловната организация на територията на община Благоевград, участието ми в областни и национални срещи и в многобройни мероприятия през изминалите години изпълват живота ми с удовлетворение. Ще посветя всички свои знания и умения на увеличените ми професионални ангажименти като началник-отдел в ДФ "Земеделие". Ресорът от дейности, за който отговарям изисква все по-голяма ангажираност от моя страна, както към ръководството на Фонда, така и към неговите бенефициери. Ще работя всеотдайно за развитието на Област Благоевград посредством популяризирането и прилагането на схемите и мерките за финансово подпомагане, които администрира ДФЗ и вярвам, че така ще бъда по-полезна за хората от Областта в този труден период на пандемия. От сърце пожелавам успех на всички мои съпартийци в предизборната кампания", пожела партината активистка.

Припомняме, вчера областният лидер на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков регистрира листата в РИК-Благоевград, като изтъкна, че ще вкарат в НС минимум 6-ма депутати.

Първи е транспортният министър Росен Желязков. Втори е образователлният шеф и общински съветник в града Ивайло Златанов. След него е петричанинът Георги Динев. Последен е Стефан Апостолов от Симитли. В листата изненадващо са включени юристът Теодор Тошев и земеделецът Димитър Урдев.

Ето и другите кандидат-депутати:

4. Емил Тончев – народен представител в 44-то Народно събрание

5. Александър Мацурев – народен представител в 44-то Народно събрание

6. Стоян Стоев – общински ръководител на ГЕРБ-Сандански

7. Борислав Миланов – адвокат

8. Илиан Георгиев – директор на ТП на НОИ – Благоевград

9. Никола Джингаров – общински ръководител на ГЕРБ – Гоце Делчев

10. Денис Шенгов – председател на Общински съвет – Гърмен

11. Николай Михайлов – IT специалист

12. Димитър Чолев – зам. директор на СУ „Антон Попов” – гр. Петрич

13. Теодор Тошев – адвокат

14. Димитър Урдев – инженер

15. Наташа Стоянова – инженер-агроном

16. Йордан Андонов – мениджър

17. Георги Матеев – педагог

18. Никол Янкова Тимева-Митрева – общински съветник в ОбС-Струмяни

19. Александър Петков – филолог

20. Николая Илиева – архитект

21. Иванка Кехайова – адвокат

22. Стефан Апостолов – народен представител в 44-то Народно събрание

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Ъъъ -
    Добре е туй да напусне и герб и благоевград
  2. Ау -
    И аз обиден, че такива същества се добират ди в исоки постове.

Избрано