Антоанета Богданова: Искаме подкрепа, за да върнем стабилността в Благоевградска област

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

"Дели ни една седмица от поредния вот за български парламент. Искаме подкрепата на всички, за да върнем стабилността в Благоевградска област и в държавата", призова Антоанета Богданова. Тя е кандидат-депутат в листата на ГЕРБ в Пиринско и под номер 108 в бюлетината.

"Разбирам, че хората са изморени от честите избори, но сега е моментът да се ядосат и да гласуват, за да постигнем повече в социалната, икономическата, образователната и здравната сфери, които са заложени в програмата ни. В Благоевградска област имаме нужда от национални програми за ремонт и обновяване на училищата, дворовете им, за оборудване на класните стаи и физкултурни салони. Необходимо е финансиране за детските градини, както за всички помещения в тях, така и за санитарно-битови условия", изтъкна на среща с благоевградчани адвокат Богданова.

"Индустрията, производството, бизнесът, туризмът - това е в основата на нашия регион. Трябват ни работни места, повишаване на жизнения стандарт. Нужни са неотложни инфраструктурни подобрения, социални придобивки. Именно за това ГЕРБ е против увеличаването на данъците за бизнеса. Непрестанно говорим колко важно е да имаме стабилно правителство, за да може българските предприемачи да развиват своята дейност", заяви Антоанета Богданова.

"Резултатите от политическата криза, най-вече несигурността и инфлацията, притесняват всички в Благоевград и населените места. Въпреки всичко хората разбират, че за да бъдат сигурни и добре, държавата трябва да функционира. Всичко това е възможно единствено при работещ парламент, стабилно правителство и ясна отговорност", сподели Богданова. Като юрист тя коментира с избиратели и желанието на ГЕРБ за съдебна реформа. "Имонно промените ще доведат до истинско правораздаване, равен шанш в съдопроизводството. Хората ще започнат да вярват в магистратите и държавното обвинение. Самите праворазватели ще бъдат спокойни и уверени в решаването на различни казуси", изтъкна Антоанета Богданова.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано