Антоанета Богданова: Работим за реформи в образованието, здравеопазването, енергетиката и съдебната система

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

"Подкрепа за младите, активиране на икономически неактивните хора, насърчаване на професионалната мобилност на лекари и предприемачеството, са част програмата на ГЕРБ в следващия мандат", заяви благоевградскиет кандидат-депутат Антоанета Богданова. Акценти от програмата тя разясни пред избиратели и симпатизанти в Благоевград. Богданова е настояща общинска съветничка в областния център.

"Трябва да се подобрят транспортните връзки, като се намалят разходите за пътуване от малките населени места до общинските центрове. Също така да се стимулира предприемаческата дейност в селата, за да няма икономически различия в регионите.Тревожно е, че в отдалечените от градовете селища няма здравнои служби, липсват лекари, зъболекари", каза Богданова и се ангжажира да работи за подобряване на социалните дейности в Благоевград и региона.

"В партийната ни програма се предвижда поне 60 000 младежи годишно, след завършване на училище или университет, да останат да работят в България за период от 12 месеца, срещу това, държавата ще поеме 60 процента от осигурителния им доход. След изтичане на този период, работодателяти им ще имат задължение да запазят заетостта им", поясни Антоанета Богданова. Тя е юрист и е под номер 108 в листата на ГЕРБ за Благоевградски избирателен район.

Богданова изтъкна и планираната програма за безплатно саниране на сгради, която изключително много се цени и немалко хора я очакват. "Вече сме показали, че това може да се случва и тази дейност ще продължи, но само ако се сформира стабилно редовно правителство с водещата роля на ГЕРБ – единствената партия, която иска обновяването на сградите да става изцяло безвъзмездно. Повече от вкога ни е нужна ефективна държава - с политики за хората, отговорно и разумно управление на ресурсите, фокусирани публични инвестиции при ниска данъчна тежест", заяви пред благоевградски избиратели адвокат Богданова. Тя коментира с чувство на тревожност и демографска картина, предизвикана от спада на раждаемостта у нас. Подчерта, че ще работи за материални стимули за децата и родителите им.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Напиши коментар

Коментари

  1. Сашо -
    Напред Тонче имай вяра в себе си и да си недоверчива към доста хора от така наречения актив
  2. Джумалия -
    Свястна женичка изглежда , ще я подкрепим пък да видим дали няма да се окалпазани като другите и съпартийци
  3. Караваната -
    Тони с теб сме , но се разграничи от крадеца интригата Тасков иначе добро не те чака

Избрано