Арестант вилня в полицията

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Обвиниха 51-годишен мъж за обида на полицаи и увреждане на имущество, собственост на МВР.

А. Янев ще бъде наказан по член 325 от НК за едро хулиганство. Случаят е в Сандански. Обвиняемият първоначално бил на купон в двора на съседите си на Гергьовден. Там избухнал скандал след голямо количество алкохол. Пристигнали полицаи, повикани от сътрапезници.

Въпреки направените му забележки от униформените, продължил да обижда, отказал да тръгне, чупил чаши. С обвиняемия била проведена беседа и той бил съпроводен до дома си от служителите на реда.

Не след дълго обаче агресивният мъж отново се върнал на празненството, което било видяно от полицаите. Още с идването им А.Я. започнал да вика и да отправя обидни думи по техен адрес, поради което бил задържан и отведен в сградата на Районното управление на МВР. Агресивното му поведение продължило и там.

След изготвена заповед за задържането му за срок до 24 часа по Закона за МВР, той бил настанен в помещение на първи етаж, където счупил осветителното тяло. Наред с това не спирал да обижда и заплашва полицаите. Впоследствие бил преместен последователно в няколко различни помещения, като там повредил две куполни камери за видео наблюдение, чрез прекъсване на свързването в електрическата инсталация и изскубването от стената.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано