Арестуваха благоевградчанка и банскалия

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

33-годишен е вкаран в ареста за нанесен жесток побой. В полицията получили сигнал, че на улица "Георги Ковачев" в Банско лежи мъж в безпомощно състояние. Установили самоличността му. Оказало се, че 67-годишният банскалия е пострадал след нанесен му побой. Той е настанен в МБАЛ-Разлог с фрактура на синус и хематоми и разкъсни рани в областта на тялото и главата.

В резултат на проведени незабавни действия е установен 33-годишният извършител Лъчезар Загорчин. Той е с богато криминално минало. През 2017 година бе осъден за аналогично престъпление в условита на рецидив - закана за убийство и отвличане на непълнолетна ученичка. Измъчвал я в дома си - биел я, горял тялото й с цигари, влачил я за косата и краката. Загорчин е излязъл от затвора преди месеци. Прокуратурата ще поиска той да остане дълго време в ареста след садистичния побой на пенсионера в Банско.

Криминалисти от Благоевград са задържали 19-годишна. Обискирали жилището, което обитава и намерили една таблетка екстази. Количеството е 0,5 грама. Сезирана е прокуратурата в Благоевград.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано