Арестуваха нападатели с нож в Благоевград и Гоце Делчев

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Двама благоевградчани са ранени с ножове. Единият е пострадал на улица "Иларион Макариополски" в Благоевград, а вторият в селска кръчма в Гоцеделчевско.

Полицаите са задържали трима ножари. В ареста е криминално проявеният Веселин, известен в Благоевград като Еката. Той е нанесъл разкъсно контузни наранявания по ръката на сой съгражданин. Часове след сигнал от Спешния център в града, криминалистите са издирили извършителя. 41-годишният е стар познайник на полицаите. Наказван е през годините за пласиране на наркотици и влизане с взлом в благоевградско заведение.

В Гоце Делчев са задържали за денонощие зетят на певицата Николина Чакърдъкова Симеон Бакалов. Той е бивш състезател по ММА. 31-годишният Бакалов е наранил с нож трима в кръчма в гоцеделчевското село Балдево. Белезниците са щракнали и на приятеля му Илия Карпатов. Както информирахме, пострадалите са в гоцеделчевската болница. Няма опасност за живота им. 29-годишният благоевградчанин Кирил П. е пострадал с порезна рана на ръката. Другите двама са от района на Гоце Делчев - Георги К. и Любен С. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по член 131 ал.12 от НК - причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано