Арестуваха наркодилъка, грабители и пиян шофьор

Сподели във Facebook

В ареста за денонощие са задържани крадец на пари, 21-годишна с марихуана и водач, карал колата си с 1,60 промила алкохол.

54-годишен и съучастникът му, който е на 50, са задигнали 200 евро и 650 лева от яке, оставено на стол в заведение за пранене в Петрич. Веднага след сигнал от петричанина в полицията, грабителите били арестувани. Те са от София и Мездра.

Полицейски служители от Сандански работят по получен сигнал за извършена кражба на сумата от 3700 лева от заведение за хранене в центъра на града. Крадците все още не са арестувани.

В село Ново Делчево, от полицейски служители на РУ-Сандански е спрян за проверка лек автомобил „Фиат Мареа“, управляван от 44-годишен мъж от гр. Сандански. В хода на проверката, с техническо средство е установено, че водачът на автомобила шофира с наличие на 1,56 промила алкохол в издишания въздух. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК

Полицейски служители от управлението в Сандански са извършили проверка на жилище, обитавано от 21-година жен. В една от стаите на дома, органите на реда открили стъклен буркан с марихуана.  Жената е от София.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано