Арестуваха пласьори на дрога и райски газ

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Млади мъже и жени са арестували полицаите за държане на наркотици, с цел пласиране, а също и търговци на райски газ. Някои от тях за зависими от дрогата.

В квартал "Дунав" в Гоце Делчев са спипали 21-годишна. Имала в дома си марихуана. Гоцеделчевката е завила, че е за лична употреба. сезирана е прокуратурата в града. Дгуги двама жители на Гоце Делчев - мъж и ученичка, са предадени на прокурор за държане и продажба на райски газ. В дома на жената имало 9 флакона. 18-годишната е от Сатовча.

Униформените в Банско са спрели за проверка 27-годишен. Работи в пштейно заведение в курорта. Той е от Нова Загора. Имал е марихуанови цигари. Вкарали са го в ераста за денонощие.

В благоевградския квартал "Еленово" са щракнали белезниците на 19-годишен. Младежът имал плик с марихуана. По данни на полицията, не е кримално проявен.

Петричките полицаи са унищожили нива с канабис. В горски участък над село Генерал Тодоров имало имот с близо 50 наркотични растения. Общото количество е над 14 килограма. Няма установен извършител на престъплението в местността "Айдарица".

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано